Andreas Bankler Camatec

Andreas Bankler

Maskinkonstruktion
054-13 25 27
070-860 93 95
andreas.bankler@camatec.se

Personlig beskrivning:
Det kan ju tyckas märkligt att jag presenterar mig själv genom filmtitlar, med tanke på att jag sällan har tid/tar mig tid att se på film.
Crank
När det handlar om att fylla tiden med aktiviteter är jag framgångsrik, endast slagen av min än mer ”presterande” sambo Anna. Ju mer fartfyllt det är desto bättre, nackdelen med ”fartfyllt” är att aktiviter inom denna kategori har en benägenhet att skada utövaren.
Yes Man
Jag tänker mig att man lever ett enda liv och i det ska man nog försöka ta de chanser som kommer upp. Inte förrän man prövat kan man ju uttala sig i huruvida det var ett klokt val eller inte; som när min kompis frågade mig, två veckor innan Vätternrundan om jag ville med. ”Absolut” – svarade jag utan att ens ha en cykel att ställa upp med. Det gick suveränt och det var en positiv upplevelse.
Dilbert, The Knack
Redan som väldigt liten fanns ett behov av att skruva isär saker; radiostyrda bilar och fjärrkontroller etc. Snart låg mopeden i molekyler också, lyckligtvis hade jag då lärt mig att sakerna skulle skruvas ihop också. För min del är förståelse väldigt viktigt; genom att man plockar isär saker och sätter ihop dem så får man en djupgående förståelse för vilken roll var och en av beståndsdelarna spelar.
Ett ifrågasättande grundat i nyfikenhet.
I min yrkesmässiga roll är jag drivande, positiv, öppen för nya idéer, lojal, tycker om att ha ett helhetsgrepp utan att vara ett kontrollfreak, dvs jag litar på att mina kollegor utför sina arbetsuppgifter på samma sätt som jag uppfyller mina.