Camatec satsar framåt med nyanställningar och marknadsfokus.

2016-10-01

Eric Smederöd – Förstärkning inom produktutveckling och produktionsmetoder

Eric är entreprenören som genom flerårig erfarenhet, men framförallt ett brinnande intresse och nyfikenhet, jobbat sig fram i värdekedjan från montage och tillverkning till konstruktion, avancerad produktutveckling och produktionsmetodik. Eric uppskattar även säljfasen och har även erfarenhet från marknadssidan som tidigare egenföretagare inom tillverkningsindustrin och från nuvarande familjeföretagande med gårdsbaserad Private Label källvattenproduktion.

Tomas Hermansson – Fokus på marknad genom nysatsning

Tomas är en framåt, vetgirig och lösningsorienterad 3-barnsfar med starkt idrotts- och föreningsintresse. Han har flerårig arbetslivserfarenhet från varierande tillverkande industri bl.a. i rollen som KAM-ansvarig, försäljningschef och i ledningsarbete. Säljvana kommer även från de fem år som Tomas jobbade inom mäklarbranschen. Nu axlar Tomas ansvaret som en viktig del i den nya renodlade marknadssatsningen Camatec sjösätter.

Thomas Widlund – Förstärkning mot konstruktion och granskning

Thomas har bred och lång erfarenhet inom ingenjörsyrket med grunden i praktiken som plåtslagare vidare till kvalitetskontroll, offertansvar, teknisk support, konstruktion och produktansvar. Bredden spänner bl.a. över skogs-, verkstads-, marin-, försvars- och offshoreindustrin med erfarenhet från utlandsstationering. Vid sidan av jobbet så ägnas mycket tid åt motorbåten, jakt och MC-åkning. Nu förstärker Thomas Camatecs kompetens på konstruktions- och kvalitetssäkringssidan.

Fredric Hedqvist – Satsning på X-jobb ledde till nyanställning och skarp offert

Fredric har läst maskinteknisk högskoleingenjörsutbildning på Karlstad Universitet, gillar bilar och jakt och började sin bana på Camatec genom ett examensarbete. Arbetet omfattade en konceptstudie kring materialflödeshantering vid en djupdragningsmaskin för patronhylsor på RZ ZamPart i Karlstad. Arbetet blev lyckat och ledde i slutändan fram till en skarp offert. Fredrics huvudsakliga arbetsuppgift framöver blir att hjälpa Valmet Tissue med produktionstekniska frågeställningar.

Nyheter