Camatec: årets företagare!

Årets Företagare i Karlstads kommun 2012:
Peter Wigarthsson och Johan Ljungner
Camatec Industriteknik AB

Motivering:
Camatec är ett komplett teknikserviceföretag till verkstads – och processindustrin. Företaget har successivt utvecklats och har idag drygt 40-talet anställda och med bas i Karlstad samt breddat med kontor i Västerås och monteringshall i Sunne. Bland kunderna återfinns stora som små teknikföretag som efterfrågar skräddarsydda lösningar och därmed jobbar man både på en lokal och global marknad.

Camatec har lyckats åstadkomma framgång och en hållbar tillväxt under lång tid genom specialisering och fokusering i en stor bransch. Tjänsterna har en bredd och från små till stora projekt med tumregeln ”snabbt och kostnadseffektivt för kunden”. Integrerat med företagets framgångar så för man en aktiv personalpolitik som gör att de anställda är ett ”sammansvetsat gäng” med strävan mot gemensamma mål.

Årets Företagare utses av Företagarna och kommunen i samverkan. Utmärkelsen delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Årets Företagare ska uppfylla följande kriterier:
– Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras
– Ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning
– Genom gott ledarskap, impotent vara en god förebild och ambassadör för företagare
– Äga företaget
– Aktivt driva företaget
– Inte ha några betalningsanmärkningar
– Ha god lönsamhet

aretsforetag13

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *