Heltäckande ingenjörsbyrå

Camatec Industriteknik är en heltäckande ingenjörsbyrå som löser tekniska problem och utmaningar för kunder inom verkstads- och processindustrin. Vi erbjuder erfarna teknikkonsulter med gedigen erfarenhet.

Vi har all kompetens och erfarenhet i huset för att kunna vara en trygg partner genom ett projekts alla faser. Vi kan ansvara för helhetsåtaganden med en komplett systemleverans som slutmål. Då ingår tillverkning, montering samt CE-dokumentation. Du kan naturligtvis även anlita oss för ett avgränsat konstruktionsuppdrag eller för att optimera en befintlig produkt.

Oavsett hur du vill använda vår kompetens kommer du att mötas av stort engagemang och ett brett tekniskt kunnande. Även fantasi och kreativitet är viktiga verktyg i vår jakt på rätt lösning, som ibland kan vara rätt okonventionell. Det passar oss bra. Vi gillar helt enkelt att lösa tekniska problem.

Tillverkning och montering

I ett helhetsåtagande är varje del viktig för att kunna erbjuda en komplett lösning. När det gäller tillverkning och montering så samarbetar vi med ledande företag i regionen för att garantera bästa resultat. Vi levererar en komplett, färdig produkt och tar fullt ansvar för vår leverans. Det innebär att vi driftsätter och ser till att allt fungerar som det ska och vi ger oss inte förrän du är nöjd.

Vi utför även teknisk dokumentation, riskanalyser och CE-märkning. Vi vill att du ska känna dig trygg med oss och det vi levererar, från idé till färdig produkt.

Tillsammans

Det är ett nyckelord för oss på Camatec. Vi löser problem och arbetar tillsammans. Alla har en viktig roll att spela i projekten. Vi uppskattar också ett nära samarbete med våra kunder. Det ger helt enkelt ett bättre slutresultat.

Det vill vi gärna bevisa för dig.