Göran Karlsson

Operativ Chef
054-13 25 07
070-677 17 47
goran.karlsson@camatec.se

Mitt teknikintresse föddes vid en 3-4 års ålder då jag ville bli uppfinnare och uppfinna en robot som jag kunde spela fotboll, leka med och ställa en massa frågor till för att stilla min nyfikenhet och nyfikenhet. Min släkt hade då redan tröttnat på mig ?. Jag kanske inte är ”uppfinnar-Jocke” med min assistent ”medhjälpare” men mitt teknikintresse och min nyfikenhet finns fortfarande kvar och vill alltid lära mig mer och veta hur saker och ting fungerar.

Jag blev inte heller någon Diego Armando Maradona eller Torbjörn Nilsson, som var mina barndomsidoler utan jag bytte sport till innebandy där jag lyckades göra en kort kort sejour i elitserien och 6år i serien under den. En oerhört rolig tid där jag lärde mig mycket om hur man som lag lyckas och vikten av samspel mellan alla sorters spelare och lagdelar och dess kommunikation. Alla kan inte vara Zlatan utan man behöver också några grovjobbare likt Stefan Schwarz för att få ett fungerande lag.

Nu förtiden så är innebandyn nerlagd och jag sysslar istället med golf på sommaren och snowboard på vintern. Nu när jag skriver detta så håller jag på att planera en snowboardresa till Klippiga bergen som jag hoppas skall toppa de två senaste årens resor som har gått till Japan, om det är ens möjligt.

Mitt liv började på Camatec hösten 2004 och under denna tid har jag jobbat mest med olika sorters fordon. Gruvmaskiner av olika dess slag och funktioner samt gjort ett gästspel med att konstruera brandbilar. Här jag jobbat med allt från att vara ritslav till tekniskprojektledare i stora utvecklingsprojekt. Nu förtiden som operativ chef så blir det inte lika mycket konstruerande för min del utan nu gäller det att vara grovjobbaren som ser till att andra får vara Zlatan.