Leif Göransson

Maskinkonstruktion
054-13 25 06
070-229 48 27
leif.goransson@camatec.se

Har en brokig bakgrund med erfarenhet från flera olika områden, t.ex. som husbyggare med eget företag ihop med min far, som projektledare för produktion av fiskodlingsbassänger i glasfiberarmerad plast till en stor fiskodling i Kalifornien, som projektledare för uppförandet av ett biologiskt reningsverk för en kommun i Ungern, och som konstruktör, konstruktionschef och underhållschef inom svensk stålindustri, allt beroende på att jag aldrig varit rädd att ge mig in i nya utmaningar när tillfället har dykt upp.

När jag fick frågan av Camatecs chef om jag ville jobba med inspektionsuppdrag för Moody-Intertek så lät det så spännande att jag genast tackade ja till förfrågningen. Har nu jobbat som "felfinnarnisse" i snart tre år och trivs ypperligt med detta. Det är sällan två arbetsdagar ser lika ut och jag träffar många trevliga människor ute på företagen som jag besöker. Dessutom känns det som jag har nytta av min brokiga bakgrund och de samlade erfarenheter jag skaffat mig under resans gång, i jobbet som inspektör. Viss språkkunskap krävs men det har jag sedan tiden i USA.

På fritiden vill jag helst hålla i ett flugspö någonstans där rekordöringen/rödingen står och väntar på något ätbart, gärna i den svenska fjällvärlden där mycket ännu finns att upptäcka, trots idoga försök att hitta nya hemliga drömvatten.