Roger Holst

Maskinkonstruktion
054-13 25 31
070-511 27 32
roger.holst@camatec.se

Roger som gjorde sina första stapplande steg i Skattkärr, numera bosatt i Karlstad, har i sitt yrkesliv tidigare klurat mycket på prylar som har med tillverkning/upprullning av toahuspapper att göra men på senare tid har vyerna vidgats till utrustning som rullar(hasplar) tunnplåt och blötare produkter som snurrar och driver fartyg framåt!
Han är en lättsam, social och samarbetsvillig 40 plussare som kommer med egna idéer och utför sina uppdrag med stor noggrannhet.
Roger eller ”Roger-grädde” som han även kallas är en rackare på olika CAD/PDM system men fixar även biffen när det gäller att köra data'n i andra göromål.
På fritiden går den mesta tiden åt till att laga mat till fyra ungdomar/barn och skjutsa dom jorden runt på olika träningar och aktiviteter. Då och då blir det lite tid över att umgås med sambon som är skyldig till två av dom ovanstående ungdomarna.
Men trots allt lyckas ”Rogge” med hjälp skohornet klämma in tid för hans passioner i livet som är Segling under sommaren och att få spänna på sig slalomskidorna på vintern! Lite styrketräning och cykling är ett måste för att slippa köpa nya jeans alltför ofta.