Här är några av de områden där vi kan hjälpa våra kunder att uppnå extraordinära resultat:

3D scanning

Vi fångar detaljerade och högupplösta 3D-modeller av fysiska objekt med hjälp av noggranna skanningstekniker. Detta möjliggör exakt reproduktion och dokumentation av komplexa geometrier. 3D-scannade data kan användas vidare till mätning, simulering, dokumentering m.m. Vi har scannat allt från klockor till fabriker och till och med skeppet Vasa.

Reverse engineering

Genom att analysera och omvandla 3D-skannade data kan vi återskapa digitala modeller av befintliga objekt. Detta gör det möjligt att tillverka nya komponenter från reservdelar som inte tillverkas länge eller förbättra och optimera designen på det befintliga objektet.

Prototyping

Vi använder 3D-printingsteknik för att producera snabba och kostnadseffektiva prototyper. Rapid prototyping sparar tid och resurser i produktutvecklingsprocessen. Vi skapar både visuella prototyper och funktionella prototyper för industriell tillämpning.

3D printing

Vår 3D-printningstjänst möjliggör skräddarsydda lösningar för att passa kundens projekt och vision. Vi anpassar material och teknik efter kundens behov. Vi kan 3D-printa allt från små prototyper till båtar.

Oavsett om man behöver återskapa och förbättra befintliga objekt med 3D-scanning och Reverse Engineering eller snabbt framställa anpassade prototyper med 3D-printing, är Camatec en pålitlig partner. Camatec är dedikerade till att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar för att hjälpa kunder att nå sina mål.
Vår expertis, precision och innovation kommer att ta din produktutveckling till nästa nivå. Låt oss tillsammans omforma din idé till verklighet!

0
År av sammanlagd erfarenhet
Vi kan det här!
0
Lösta problem
Finns inget vi går bet på!
0
Vi väljer dig
Vi väger alla jobb lika tungt!
0
Sportutövare
Vi har bra kondition och orkar ta hand om er!