Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Vi tror att grunden för ett framgångsrikt företag är stark företagskultur. Därför har vi våra värderingar som utgångspunkt i vårt arbete. Alla vi som jobbar på Camatec har tillsammans tagit fram dessa värdeord. Tankarna kommer inte uppifrån utan från oss själva. Just för att de inte skall bli typiska klyschor, som många i branschen svänger sig med, utan ord som betyder något på riktigt!

MANDO står för:

Image module

MOD

Vi är modiga i våra relationer. Vi har mod att vara öppna med idéer, frågor, styrkor och svagheter. Det gör att våra relationer stärks och det är bra för hela Camatec. Vi har mod att uttrycka förväntningar på varandra eftersom vi gör det av omtanke. Vi har mod att säga ifrån när vi tycker att något känns fel eftersom vi bryr oss om oss själva och varandra.

Image module

AFFÄRSMÄSSIGHET

Vi tar ansvar för att förstå vad som är affärsmässigt för Camatec och hur jag själv ska bidra till det. Vi har helhetsperspektiv och sätter oss in i varför vi ska göra det vi gör, vad just jag ska göra och hur jag ska göra det. Min egen del i det stora behöver jag planera och kommunicera med andra.

Image module

NYFIKENHET

Vi ser framåt och är en kreativ thinktank. Vi är frågvisa och intresserade och har en vilja att utveckla våra kunder, Camatec, varandra och oss själva.

Image module

DRIV

Var och en av oss skapar möjligheter för våra kunder, Camatec, varandra och oss själva: ”Det lilla extra”. Vi tar initiativ och gör oss delaktiga. Vi agerar i stället för att reagera. Vi undersöker, föreslår, försöker och gör.

Image module

OMTANKE

Vi bemöter varandra med respekt och värdesätter att alla säger sin mening. Vi är kamratliga och inser att var och ens agerande bidrar till att vi har en god stämning. Vi värnar om vår och varandras hälsa. Vi erbjuder stöttning och kunskap till våra kollegor närhelst de kan behöva det.

0
År av sammanlagd erfarenhet
Vi kan det här!
0
Lösta problem
Finns inget vi går bet på!
0
Vi väljer dig
Vi väger alla jobb lika tungt!
0
Sportutövare
Vi har bra kondition och orkar ta hand om er!