Regionkontoret i Stockholm växer så det knakar!

Kontakta Per!

Telefon: 070-432 67 00
Mail: Per.Schjelderup@camatec.se

Stockholm kokar, eller i alla fall efterfrågan på våra ingenjörs- och projektledartjänster i regionen. Det är ingen tillfällighet att flera av våra mest utmanande och spännande projekt finns just här.

Då vi alltid har kunden i fokus har vi därför beslutat oss för att öppna upp ett nytt regionkontor i Stockholm. Vi vill komma närmare dig som kund och ge oss själva möjligheten att snabbare och mer flexibelt kunna möta era högt ställda krav på närvaro och leverans…på riktigt!

Vi är teamet i Stockholm!

Image
Per Schjelderup
070-432 67 00
Platschefen som är nyfiken, vaken och ständigt på jakt efter nya spännande projekt. Cykling i skog och till fjälls ger energi. Att lyfta och coacha medarbetare och kollegor samt arbeta med hållbara projekt som gör vår värld bättre ger vardagen en extra kick!
Anders Pärlstrand är utbildad på KTH i Teknisk Fysik Camatec
Anders Pärlstrand
073-030 38 90
Jobbar på Västerås kontoret som beräkningsingenjör inom strukturmekanik. Har min akademiska bakgrund inom den tekniska fysiken. På fritiden gillar jag att motionera och har ett stort sportintresse, främst ishockey.
Image
Martin Norgren
070-676 42 15
Projektingenjör. Till vardags klurar jag ut finurliga lösningar med hjälp av min nyfikenhet och positiva energi. När jag inte är på jobbet så trivs jag i ett garage, bakom trummorna och i bilen. Pratar du Formel-1 eller Counter-Strike med mig så har du min fulla uppmärksamhet!
Image
William Pettersen
079-585 01 68
En konstruktör som är kreativ och nyfiken med intresse för produktutveckling. Gillar all sorts aktivitet, allt ifrån cykling, skogspromenader till fjällvandring.
Image
Kanthee Prathan
079-585 01 69
En kunskapstörstig mekanikkonstruktör med brinnande intresse för produktutveckling, där kreativitet och analytisk tänkande utmanas. På fritiden ägnar jag mig åt att träna, resa, laga mat och äta.
Image
Anton Linusson
072-601 63 60
Är en nyfiken och engagerad maskinkonstruktör med stort intresse för kluriga lösningar och innovativa idéer. Utforskar lika gärna stadsmiljö som de högsta bergen eller de djupaste skogarna. Gärna på två hjul, med eller utan motor.
Image
Christoffer Fors
076-142 60 45
Nyfiken och kreativ konstruktör med stort intresse för produktutveckling. Fritiden spenderas på cykeln eller med flickvännen.
Image
Karl Enquist
079-142 14 85
Jobbar med konceptutveckling, konstruktion och projektledning. Tycker om projekt som kopplar ihop kemiska processer och vätskeflöden med mekaniska lösningar. Fritiden tillbringar jag gärna med träning såsom längdskidåkning, löpning och gym eller med något projekt i min verkstad eller på huset.
Image
Anders Lindberg
079-142 97 70
Maskiningenjör med brinnande intresse för teknik och att tackla komplexa utmaningar. Erfaren av att ta maskiner hela vägen från koncept till 24/7 produktion. Ax till limpa helt enkelt. På fritiden designar och spelar jag brädspel, samt rör mig i skog och mark.
Image
Julia Gårdestam
070-332 16 52
Arbetar som Projektingenjör med intresse inom design och produktframtagning. Jag är en kreativ och glad person som gillar att jobba med problemlösning. Fritiden spenderar jag gärna ute i skärgården eller i skidbacken.
Image
Joy Mallari
072-213 54 52
Glad och färgglad maskiningenjör på Stockholmskontoret. Arbetar med konstruktion, 3D printing, 3D scanning och renderingar. Fritiden ägnas åt lååånga promenader, dataspel och att vara kreativ genom digital lera och silversmide!
Image
Andreas Andersson
079-143 47 28
Projektingenjör på Stockholmskontoret med mångårig erfarenhet av mekanikkonstruktion och produktutveckling, främst inom fordonsindustrin och av svetsade stålkonstruktioner. Gillar spendera tid med familjen, sport, vara i naturen, samt det nyfunna intresset fågelskådning.
Image
Martin Uustalu
070-730 48 99
Glad skit som gärna spelar Uno och umgås med familj och vänner. Blir en del träning också, gillar utmaningar både fysiska och tekniska. När jag inte är ledig så jobbar jag med beräkningar och simuleringar. Har du frågor om UNO eller beräkningar är det bara att höra av sig.
Image
Bridgette Ndot
079-143 34 90
På min fritid älskar jag att resa och förlora mig i musikens värld, där jag finner inspiration och njutning. Som en entusiastisk projektingenjör brinner jag för produktionsutveckling och värdeskapande inom industri 4.0. Jag arbetar med att skapa innovativa lösningar för att främja effektivitet och utveckling.
Image
Azhan Hunain
Telefonnr saknas
Maskiningenjör med erfarenhet inom additiv tillverkning och digital lagring inom energisektorn. För närvarande fördjupar jag mig i rymdteknik på grund av min kärlek till flyg. Utöver arbetet tycker jag om att tillbringa tid med familjen, utforska nya maträtter, resa, äventyrssporter och att ständigt lära mig något nytt.
Image
Steve McVey
079-585 01 69
Projektingenjör på Stockholmskontoret. Lösningsorienterad och kreativ med en stor passion för produktutveckling. Spenderar mer än gärna fritiden fiskandes ifrån en båt eller snickrandes på något skoj i verkstaden hemma.

…och här är hela vårt team!

Frukost varje fredag

Känner du dig sugen på en Fredagsfrukost
tillsammans med ett gäng ovanligt glada ingenjörer?

Oavsett om du tror att du kan bli en framtida kund
eller en tänkbar medarbetare så är du välkommen på
en avslappnad stund med en macka i ena handen och
en ivrig diskussion i den andra.

Vi dukar fram frukosten till kl. 09.00 och vi håller till
på Pentavägen 5B i Täby.

Välkomna!

Känner Du att du är mitt i matchen och vill hitta nya utmaningar för andra halvlek? Camatec söker ledande ingenjör.

Är du rik på erfarenheter och gärna vill dela med dig till ett hungrigt gäng?
Vi är ett expansivt företag med tillväxtambitioner som ständigt söker nya kompetenta medarbetare.
Köper du vårt koncept och våra värderingar så kan du se fram mot ett fantastiskt jobb i teknikens framkant.
För vi är ingenjörer och projektledare som konstruerar och bygger maskiner …på Riktigt.
Hör av dig till oss nedan eller slå en signal på 070-432 67 00.

  Ditt namn

  Din e-post

  Ditt meddelande (valfritt)

  Bevisa att du är människa genom att välja flagga.

  0
  År av sammanlagd erfarenhet
  Vi kan det här!
  0
  Lösta problem
  Finns inget vi går bet på!
  0
  Vi väljer dig
  Vi väger alla jobb lika tungt!
  0
  Sportutövare
  Vi har bra kondition och orkar ta hand om er!