Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Oavsett hur du vill använda vår kompetens kommer du att mötas av stort engagemang och ett brett tekniskt kunnande. Även fantasi och kreativitet är viktiga verktyg i vår jakt på rätt lösning, som ibland kan vara rätt okonventionell.
Det passar oss bra.

Gillar problem, men framförallt lösningar

Vi gillar ju problem men framförallt lösningar.
Det känns som en klyscha men vi är faktiskt lite speciella här på Camatec. Vi gör som vi lovat. Vi har ett arbetssätt med mycket glädje och stort kundfokus vilket ledet till genomgående lyckade projekt. Fantasi Som den gången vi kombinerade en asfaltläggare och en elvisp och fick till en riktig Professor baltasarmaskin. Vi arbetar nära dig som kund hela vägen till färdig produkt. Vi är ett stort gäng med erfarna ingenjörer som lägger stor energi på att vara uppdaterade och ständigt vidareutbildade. Du vill ha vår kompetens Vi gillar att ha kul på jobbet, ja vi gillar till och med Göteborgshumor. Vi tar ansvar för att ge dig den bästa leveransen. Det är ett nyckelord för oss på Camatec. Vi löser problem och arbetar tillsammans. Alla har en viktig roll att spela i projekten. Vi uppskattar också ett nära samarbete med våra kunder. Det ger helt enkelt ett bättre slutresultat. Tillsammans Det vill vi gärna bevisa för dig.
Konstruktion och produktutveckling

Konstruktion & Produktutveckling

Tillsammans har vi mer är 500 års erfarenhet av maskinkonstruktion från en mängd branscher och den ökar ständigt. Anlitar du oss får du tillgång till vår kunskap genom en hel projektgrupp eller genom den enskilde medarbetaren på uppdrag hos dig. Ett viktigt ledord för oss är tillsammans, vi hjälper varandra och drar nytta av varandra, oavsett vart vi sitter och jobbar. Vi tar ansvar för att ge den bästa leveransen i stort och i smått.

Produktionsteknik

Produktionsteknik

Vi har en hel palett av kompetens som kan hjälpa dig att öka snurren i din produktion, förbättra arbetsmiljön, ergonomin eller höja säkerheten. När vi kombinerar vårat kunnande kan vi bygga anpassade specialmaskiner och produktionsutrustningar, vi bygger nästan allt. Det du inte kan beställa färdigt från en katalog kan vi hjälpa vi till med.  Vi gör smarta integrationer av kollaborativa robotar, simulerar processer med hjälp av förstärkt verklighet och AI. I alla projekt ser vi till att allt följer gällande lagar och direktiv, vi hjälper dig med en trygg CE-märkning.

3D scanning och reverse engineering (RE)

3D scanning & RE

Vi har varit i många industrier och projekt och kommit fram till att en förutsättning för ett lyckat projekt är att dokumentera hur ser verkligheten ut på riktigt. Vi kan göra det med hjälp av 3d scanning. Vi använder också 3d scanning i slutet av ett projekt för att dokumentera hur allt såg ut när projekt var färdigt ”as built”. Vi använder också tekniken för nytillverkning av reservdelar, utveckling av prototyper, användningsområdena är många, fantasin är begränsningen. Vi har scannat allt från fabriker till klockor och till och med Vasaskeppet.

Projektledning och utvecklingsprojekt

Projektledning & Utvecklingsprojekt

I alla våra projekt och helhetsåtaganden utser vi en projektledare som håller projektet på rätt köl och dig välinformerad. Behöver du en projektledare eller varför inte ett helt team så sätter Camatec ihop ett engagerat team med rätt kompetenser för ditt projekt, när de behövs.

Beräkningsteknik

Beräkningsteknik

Våra beräkningsingenjörer håller en mycket hög nivå och spelar en viktig roll för att vi snabbt och smidigt ska komma i mål med ditt uppdrag. Genom att de jobbar tätt tillsammans med konstruktörerna sparar vi tid och du pengar.

0
År av sammanlagd erfarenhet
Vi kan det här!
0
Lösta problem
Finns inget vi går bet på!
0
Vi väljer dig
Vi väger alla jobb lika tungt!
0
Sportutövare
Vi har bra kondition och orkar ta hand om er!